YDÜ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü’ne bağlı Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalları tarafından düzenlenen çevrimiçi törenle coşkuyla kutlandı.

Atatürk Eğitim Fakültesi dekan vekili, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, ana bilim dalı başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen törene ulu önder Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlandı. Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin hazırladığı çevirimiçi törende çok sayıda öğrenci gönüllü olarak görev aldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirler okundu, şarkılar söylendi.

Başöğretmen Atatürk’ün öğretmenler için söylediği özlü sözlere yer verildi. Tören sonunda öğrencilerin öğretmenlerine yönelik hazırladıkları sürpriz video mesajlar, duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Sınıf öğretmeni ve okulöncesi öğretmen adayları laik, çağdaş ve her zaman gelişime odaklı bir anlayışla gelecekte mesleklerini icra edeceklerine dair farkındalıklarını belirtirken onların meslek heyecanları öğretmenleri tarafından takdir topladı.