YDÜ Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğrencilerinin Mikro Öğretim Dersi Kapsamında Hazırlamış Oldukları Projelerin Sergisi Düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencilerinin Mikro Öğretim dersi kapsamında hazırlamış oldukları projelerin sergisi 14 Mayıs tarihlerinde fakültemiz Güzel Sanatlar Sergi Salonu’nda sergilendi.

Serginin açılışı, YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Behçet Öznacar, Doç. Dr. Serkan İlseven, Yrd. Doç. Dr. Mert Baştaş ve ders sorumlusu Uz. Yücehan Yücesoy tarafından gerçekleştirildi. Ders sorumlusu Uz. Yücehan Yücesoy, Mikro Öğretim dersi kapsamında eğitimde çeşitli teknolojilerin kullanımının önemini vurgulayarak geleceğin öğretmenleri olarak eğitim teknolojilerini etkili ve verimli bir şekilde meslek hayatlarında kullanmalarının önemi belirtmiştir.

Sergide, öğrenciler tarafından geliştirilen akademik poster tasarımları, interaktif ders video tasarımları ve eğitimde animasyon kullanımı ile ilgili video tasarımları sunuldu. Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici, öğretmenlerin öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerini geliştirecek şekilde eğitim teknolojilerinin kullanımının öneminden bahsederek bu ders kapsamında hazırlanan tasarımların öğrencilere ileriki meslek yaşamlarında yol gösterici olacağını belirtti.