YDÜ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN ÖZEL EĞİTİM SOHBETLERİNİN BİRİNCİSİ YOUTUBE CANLI YAYINI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü tarafından düzenlenen Özel Eğitim Sohbetlerinin birincisi, Yakın Doğu Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül Akçamete moderatörlüğünde, Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü, İşitme Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Gürgür’ün “Eylem ve Öğretmen Araştırmaları” konulu sunumuyla 10 Aralık 2020 tarihinde Youtube canlı yayını ile gerçekleştirildi. Etkileşimli bir sohbet ortamının yaratıldığı etkinlikte Gürgür, katılımcıların eylem ve öğretmen araştırmalarına ilişkin sorularını yanıtladı.

Özel Eğitim Sohbetleri – 1 Etkinliğinin kaydına Yakın Doğu Üniversitesi Resmi Youtube Kanalımızdan ulaşabilirsiniz. Özel Eğitim Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mukaddes Sakallı Demirok, Özel Eğitim Sohbetlerinin değerli katılımcılarla süreceğini belirtti.