YDÜ Okul Öncesi Öğretmenligi Anabilim Dalı Olarak 30 Mart 2023 tarihinde “Alternatif Türkçe Dil Uygulamaları” Etkinliği Gerçekleştirdi.

Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu koordinatörlüğünde çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinlikte Hatay da Okul Öncesi Öğretmeni olan konuşmacı Yüksel Kılınç konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte süreç içerisinde çoçukların aktif katılım gösterebileceği hikaye tekniklerinden, birbirinden etkili örnek etkinliklerden, etkili sınıf yönetiminden, aile katılımlı uygulamalardan, çocuk kitapları seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden, kitap ve kütüphanenin önemi vb. konular üzerinde bilgi paylaşımlarında bulunuldu.

“Alternatif Türkçe Dil Uygulamaları" etkinliğine paydaşların katılımı ile oldukça yoğun ilgi gösterildi.