YDÜ Okul Öncesi Öğretmenligi Anabilim Dalı olarak,

Koordinatörlüğünü Yrd. Doç Dr. Dervişe Amca Toklu'nun yapmış olduğu "Okul Öncesi Dönemde Teknoloji Kullanımı ve Bilgi Medya Teknoloji Okuryazarlığının Önemi" konulu Söyleşi etkinliği gerçekleştirmiştir.

Etkinlik kapsamında Öğretmen Adaylarımızı Dijital Vatandaşlık, Bilgi Medya ve Teknoloji Okuryazarlığı, Teknolojinin güvenli kullanımı, yaş gruplarına göre teknoloji araçlarının kullanım süreleri vb. konularda bilinçlenmelerini desteklerken,

Okulöncesi çatısı altındaki en önemli paydaşların aileler olduğunu bir kez daha vurgulayarak yaşamla ilişkili gözlemlemiş olduğumuz vaka örneklerini paylaşıp etkinlik tamamlanmıştır.

Çok kıymetli bilgilerini bizlerle paylaşan değerli hocalarımız Yrd. Doç. Dr. Erinç Erçağ ve Doç. Dr. Umut Akcil konuşmalarıyla yer aldılar.  Fakülte Öğretim Üyeleri ve öğretmen adaylarının katılımı ile oldukça yoğun ilgi gösterildi.