YDÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, Lefkoşa Türk Belediyesi’ne bağlı El Ele Kreşi ile yeni öğretim yılında işbirliği içerisinde çalışmaya başladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, Lefkoşa Türk Belediyesi’ne bağlı El Ele Kreşi ile 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında işbirliği içerisinde çalışmaya başladı.

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Uz. Dervişe A.Toklu; El Ele kreşinin bünyesinde bulunan çocukların eğitimine katkı sağlamak amacı ile öğretmenlik uygulaması dersi kapsamında 4.sınıf öğrencilerini kuruma yönlendirerek yapılacak olan etkinlikler ve materyaller konusunda destek olabileceklerini belirtti.