Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı “Stop Motion Animasyon Hikaye Atölyesi” Düzenledi.

Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı tarafından “Stop Motion Animasyon Hikaye Atölyesi” gerçekleştirildi (SKA: 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 4.5- SKA: 17.17).

“Çocuk Edebiyatı ve Hikaye Anlatımı” dersi kapsamında düzenlenen “Stop Motion Animasyon Hikaye Atölyesi” 31 Ekim 2023 tarihinde Eğitim Sarayı ES 1-D05 (Drama Odası) dersliğinde Uzm. Hulin Sıddık’ın koordinatörlüğünde ve Uzm. Tanya Güryel’in atölye liderliğinde 2. Sınıf öğrencilerinin aktif katılımı ile gerçekleşti.

Hikaye atölye çalışmasında stop motion animasyon tekniği hakkında genel bilgiler ve teknikte kullanılan çeşitli uygulamalar hakkında bilgi verildi.  Uzm. Tanya Güryel’in liderliğinde animasyon tekniğinin çeşitlerinden biri olan “oyun hamuru ile animasyon versiyonu” uygulandı.