Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı “Okul Öncesi Dönemde Cinsel Gelişim ve Eğitim” Semineri Gerçekleştirdi.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 16 Aralık 2022 Cuma Saat 12.00’de Büyük Kütüphane salon 2’de yüz yüze gerçekleştirilen seminerde Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Uz. Hulin Sıddık konuşmacı olarak yer aldı.

Etkileşimli bir sohbet ortamının yaratıldığı seminerde, okul öncesi dönemde cinsel gelişim ve eğitim konusu başlığı altında cinsiyet, okul öncesi dönemde cinsel gelişim, çocukların sergilediği cinsel davranışlar ve cinsel eğitim konularında bilgiler aktardı. Ayrıca seminerde okul öncesinde cinsel eğitim verilirken kullanılabilecek kaynak materyaller de gösterildi.

Seminere, Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seçil Besim Ayhan, Fakülte Öğretim Üyeleri ve öğretmen adaylarının bir çoğu etkin katılım gösterdi. Üniversite dışından eğitimcilerin, Devlet kurumlarında çalışan öğretmenlerin de yoğun katılım gösterdiği etkinlik alkışlar eşliğinde sonlandı.