Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı “24 Kasım Öğretmenler Günü” Etkinliği Gerçekleştirdi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı dördüncü sınıf öğretmen adaylarının canlı performans sergilediği Öğretmenler Günü etkinliği 24 Kasım 2022 Perşembe günü fakülte binasında gerçekleştirdi.

Amca Toklu ve Sıddık’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlik saat 11:00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program akışı içerisinde 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili konuşma, şiir, öğretmen adaylarının canlı performans korosu yer aldı. Etkinlik sonunda orada bulunan öğretim üyelerine üçüncü sınıf öğretmen adaylarının hazırladıkları çiçekler dağıtıldı. Etkinlik sırasında duygulu anlar yaşandı.

Etkinliğe, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Yağmur Çerkez, Dekan Vekili Yardımcıları Doç. Dr. Umut Akçıl, Doç. Dr. Mert Baştaş, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Altınay Gazi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahriye Altınay Aksal, Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seçil Besim Ayhan, Fakülte Öğretim Üyeleri ve öğretmen adaylarının katılımı ile oldukça yoğun ilgi gösterildi.