Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 26 Eylül 2022 tarihinde İletişim Fakültesi Turuncu Salonda 1.  sınıf öğrencilerine oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu koordinatörlüğünde  birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Oryantasyon etkinliğinde, “okul öncesi bölümü”, “ders listesi” “bölüm etkinlikleri”, “mezuniyet şartlar” ve “genel kurallar” konu başlıklarıyla Uz. Hulin Sıddık, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Güldak Kan, Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu, Yrd. Doç. Dr. Seçil Besim Ayhan ve Doç Dr. Umut Akçıl (Dekan Yardımcısı) konuşmalarıyla yer aldılar.