Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim “Çocuğun Hakları Var” Etkinliği Düzenledi.
Eklenme Tarihi: 21 Kasım 2022, 15:56

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğretmen adayları 21 Kasım 2022 Pazartesi günü El Ele Kreşini ziyaret ederek 20 Kasım Çocuk Hakları kapsamında  “Çocuğun Hakları Var” etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu’nun koordinatörlüğünde yapıldı. Farkındalık amaçlı düzenlenen etkinlikte Çocuk Hakları Sözleşmesinde yer alan maddelerle ilgili pankartlar, çocuklara hedşye edilmek üzere sözleşme maddelerinden oluşan kolyeler hazırlamdı ve çocuklarla çeşitili eğlenceli etkinlikler yapıldı.