Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği 2. ve 4. Sınıf öğrencileri Uygulama Yaparak Deneyim Kazandı

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği  2. ve 4. Sınıf öğrencileri Uygulama Yaparak Deneyim Kazandı

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği 2. ve 4. Sınıf öğrencileri dersleri kapsamında oluşturdukları materyalleri Yakın Doğu Okul Öncesi, Yakın Doğu Yeniboğaziçi Okul Öncesi ve Dr. Suat Günsel Okul Öncesi’nde uygulama yaparak deneyim kazandılar.

Yakın Doğu Üniversitesi Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezinini ve Atatürk Eğitim Fakültesi  desteği ile yapılan etkinlikte Yrd.Doç.Dr. Şebnem GÜLDAL KAN önderliği ve yönlendirmesi ile birçok materyal geliştirildi.  Yapılan çalışmalar uyumsal beceriler, değerler eğitimi ve erken okur yazarlık üzerine geliştirildi.  Materyallerin 2 ve 3 boyutlu tasarlanmasının yanısıra, dijital hikaye oluşturularak değerler eğitimine katkı sağlandı. 3 ayrı okulda yapılan uygulamalarda, Yrd.Doç.Dr. Şebnem GÜLDAL KAN sınıflarda ayrıca mahremiyet eğitimi verdi. Yrd. Doç.Dr. Dervişe AMCA TOKLU’nun önderliğinde, erken okur yazarlık üzerine tasarlanan materyallerin de sergisi gerçekleştirildi. Etkinlikler, Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi misyonunda SKA 17 ve SKA 4 kapsamında yapılmıştır.