Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Öğrenci Kabul Edilecektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 2022-2023 öğretim yılı için YÖK ve YÖDAK onaylı programlara Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri kabul edilecektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Bahar Dönemi giriş yetenek sınavı 6 Şubat 2023, Saat 11.00’da Atatürk Eğitim Fakültesi Zemin kat ES0-D12 de gerçekleşecektir.

Yetenek sınavına kayıt yapılabilecek adresler: Yurt dışında bulunan KKTC ve TC vatandaşı adayları, bulundukları illerdeki Yakın Doğu Üniversitesi Temsilcilikleri’ne başvurabilirler veya [email protected] adresine e-mail göndererek ön kayıt yaptırabilirler.

İletişim: +90 392 223 6464/5168

WhatsApp mesaj hattı: +90 533 854 43 08