Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi 5. Öğrenci – Dekan Buluşması gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi 5. Öğrenci – Dekan Buluşması 14 Ekim’de gerçekleştirildi. Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici, 5.si düzenlenen öğrenci-dekan buluşmasında “21.yüzyılda eğitim ilkeleri” başlıklı konuşmasında öğrencilere günümüzde gerek toplumda gerekse iş yaşamında gerekli olarak görülen 21.yüzyıl becerilerinin önemini vurguladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen 5. öğrenci-dekan buluşmasında Prof. Dr. Mirici, mezuniyet sonrası kariyer planlama konusunda da öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Buluşmanın sonunda, öğrencilerin soru, görüş ve önerilerine de yer verildi.