Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 85’inci Ölüm Yıl Dönümünde Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde Anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 85’inci Ölüm Yıl Dönümünde Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde anıldı.

Okul Öncesi Ana Bilim Dalı hocalarından Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu ve Uzm. Hulin Sıddık’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri öğretmenlik uygulaması dersi kapsamında öğretmen adaylarımızın donanımlı yetkinliklere sahip olması amaca ile planlanmıştır. Bu kapsamda 4. Sınıf öğretmen adaylarının düzenlemiş olduğu panonun önünde Ata’mızı saygıyla anıp ardından kortej yürüyüşüyle kampüsümüzdeki rektörlük programına katılarak anma törenimiz tamamlanmıştır (SKA: 4, 17).

Anma Töreninde Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.  Dr. Yağmur Çerkez, Dekan Yardımcısı Doç Dr. Mert Baştaş, Atatürk Eğitim Fakültesine bağlı öğretim üyeleri ve Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri törende hazır bulundu.

Atamız sevgi, saygı ve özlemle anıldı…