Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı “Deprem ve Çocuk Psikolojisi” Semineri Gerçekleştirdi.

Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı  öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Şebnem Güldal Kan tarafından online olarak 13 Nisan 2023 de seminer gerçekleştirildi.

Yrd .Doç.Dr. Şebnem Güldal Kan ,Depremin çocuk psikolojisi üzreninde etkisinin yaş gruplarına ve kayıp derecenine bağlı olarak çocukların davranışlarına yönelik yansımalarında değişkenlik gösterdiği konusunda bilgilendirilme yapıldı.Bu doğal afet karşında çocuklarla nasıl iletişim kurulacağına yönelik önerilerde bulundu.

Ekinliğe Toplumsal Araştırma Merkezi Başkanlığında Prof.Dr. Zehra ALTINAY & Prof.Dr. Fahriye ALTINAY Olmak üzere Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof.Dr. Behçet Öznacar, Okul Öncesi Öğretmenliği ABD başkanı Seçil Besim AYHAN, Uzm.HulinSıddık,  Doç.Dr. İpek Danju, Yrd.Doç.Dr. Şengül Başarı, Doç.Dr. Şeniz Şensoy, Doç.Dr. Fatma Köprülü ve Uzm.Çilem Çaltıkuşu ve Okul öncesi öğretmen adayları katılıdı.