Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünün dönem sonu portfolyo sergisi

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okulöncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğrencilerinin Okulöncesi Dönemde Portfolyo Hazırlama dersi kapsamında hazırlamış oldukları projelerin sergisi  YDÜ Eğitim Sarayı Güzel Sanatlar Sergi Salonunda sergilendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Serginin açılışı, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail      Hakkı Mirici, Dekan Yardımcısı ve Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Umut Akçıl, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin Baysen, Enstitü Müdürü Prof.Dr. Fahriye Altınay, Enstitü Müdür Yardımcısı Prof.Dr. Zehra Altınay ve Ders Sorumlusu Uz. Dervişe Amca Toklu tarafından gerçekleştirildi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Görevlisi Uz. Dervişe AMCA TOKLU tarafından düzenlenen sergiye, Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları ve Okulöncesi Öğretmenliği Öğrencileri katılım göstererek, birbirinden yaratıcı çalışma sayfalarını inceleyerek bilgi ve fikir paylaşımında bulunma fırsatı tanındı.

Sergide, okul öncesi dönemde portfolyo hazırlama dersi kapsamında, okul öncesi çocukların yaşlarına ve gelişim alanlarına uygun temel kavramlardan renkler, şekiller, rakamlar, duygular, taşıtlar, boyutlar, özel günler, ve serbest çalışmalarla ilgili birbirinden yaratıcı çalışma sayfaları ve sanat etkinlikleri sergilendi.