Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı “Fikret Amirov 100. Doğum Günü Konseri” gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim görevlileri 28 Mayıs 2023 tarihinde, Dr. İlias Abdullin, Dr. Emine Arıkhan, İmge Dinçer ve Uz. İrada Melikova ile öğrencilerin de eserler seslendirdiği “Fikret Amirov 100. Doğum Günü Konseri” gerçekleştirilmiştir. Konserde; Fikret Amirov’un 12 Minyatür ve Çocuk Portlerinden piyano eserleri, keman piyano düeti “Mugam Poem” eseri ve Sevil Operasından Dilberin Ariası üniversite öğrencilerinin yanısıra üniversite dışından da sanatçı ve müzik severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşerek, beğeni topladı. Gerçekleştirilen bu konser,  yerel sanatı yaşatma adına oldukça anlamlıydı.