Erken Çocukluk Dönemi Oyun Temelli Sosyal Beceri eğitimine yönelik seminer ve atölye etkinliği gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü birimi altında Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Şebnem Güldal Kan tarafından 15 Mart 2021 ‘de saat 10.00 meet google üzerinden Erken Çocukluk Dönemi Oyun Temelli Sosyal Beceri eğitimine yönelik seminer ve atölye etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Behçet ÖZNACAR katılımı ile yaptığı açıklamada; “Erken çocukluk döneminde oyun temelli sosyal beceri eğitiminin öğretmen adaylarının ileriki meslek hayatında çok önemli olduğunu vurguladı. Etkinliğe katılan Okul Öncesi Öğretmenliği ve Özel Eğitim Ana Bilim Dallarında öğrenim gören Öğretmen adaylarının katılımı ile oldukça yoğun ilgi gösterilerek, Erken çocukluk döneminde oyun temelli sosyal beceri eğitim tekniği ve atölye çalışması ile farkındalıkları arttı.