Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı” Kitap Okuma Şenliği” Düzenledi

Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı” Kitap Okuma Şenliği” Düzenlendi

Kitap okuma şenliği 21 Kasım Salı günü 8:40 – 10:40 saatleri arasında  Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğrencileri tarafından Yakın Doğu İlkokulu bahçesinde düzenlendi.

Gerçekleştirilen Kitap okuma şenliğine 6 – 10 yaş arası tüm Yakın Doğu İlkokul öğrencileri katıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler için birbirinden eğlenceli ve eğitici aktiviteler gerçekleştirildi.

Çarkıfelek, rastgele kartlar, Atasözleri ve deyimler, merak uyandırma, canlandırma, Atatürk’ün hayatı, karoke ve çeşitli hikayeler eşliğinde etkinlikler (yoga vb.) düzenlendi. Yakın Doğu İlkokul öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte etkinlik programı boyunca doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Yakın Doğu İlkokul Müdürü Sayın Fatma Coşar, Yakın Doğu Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı başkanlığı ile koordineli olarak “Kitap Okuma Şenliği” nin planlanmasından itibaren her aşamada birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Köprülü’nün yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin son derece önem taşıdığını ve  Yakın Doğu İlkokulu’na bugün bize kapılarını açtığı için son derece mutlu olduklarını ve etkinlik boyunca Sınıf Öğretmenliği bölüm öğrencilerinin yaptıkları işten hiç kaçınmadıklarını, mutlu ve istekli bir şekilde etkinli gerçekleştirdiklerinden dolayı onlara teşekkür etti.. Ayrıca, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Yağmur Çerkez hocaya ve Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Umut Akçıl hocaya da etkinliğin gerçekleşmesinde verdikleri destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.