Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 2. ve  4. Sınıf Öğretmen Adayları Yakın Doğu Üniversitesi Bünyesindeki Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında  Etkinlik Gerçekleştiriyor

20-21-25 Aralık 2023 tarihlerinde  Yeni Boğaz içi  Okul Öncesi  , Dr. Suat Günsel Girne Okul Öncesi eğitim kurumu ile  Yakın Doğu Okul Öncesi Eğitim kurumlarında Yrd. Doç. Dr. Şebnem GÜLDAL KAN’ın “Erken Çocukluk Döneminde Gelişimi ve Karakter ve Değerler Eğitimi” Dersleri kapsamında  üç bölgede etkinlik gerçekleştirilecektir.

Ayni zamanda  Yakın doğu Okul Öncesi Eğitim kurumunda Yrd. Doç. Dr. Dervişe AMCA TOKLU’nun Erken Okur Yazarlık dersi   kapsamında etkinliğe destek verilecektir.   Bu etkinlik Atatürk Eğitim Fakültesi,Temel Eğitim bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalında  okuyan 2. ve  4.sınıf  öğretmen adayları , Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi  ve Yakın Doğu Okul Öncesi Eğitim Kurumu işbirliği ile okulumuzun bünyesinde okuyan  36-72 ay çocuklarına uyarlanacak  uyumsal beceriler,  bilişsel, psikomotor, dil , sosyal, cinsel gelişim alanları ve özbakım, çok kültürlü eğitimde değerler eğitimi ve erken okuryazarlık etkinliklerine bağlı istasyon tekniği gerçekleştirilecektir (SKA:17).