Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı “Oryantasyon” Etkinliği Gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı tarafından 5 Ekim 2023 tarihinde oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi (SKA: 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 4.5).

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Uz. Hulin Sıddık, Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Güldak Kan, Yrd. Doç. Dr. Seçil Besim Ayhan ve Doç Dr. Umut Akçıl koordinatörlüğünde gerçekleştirilen oryantasyona 2023-2024 Akademik Yılı birinci sınıf öğrencileri katılım gösterdi.

Oryantasyon etkinliğinde, “okul öncesi bölümü”, “ders listesi” “bölüm etkinlikleri”, “mezuniyet şartlar” ve “genel kurallar” konu başlıklarıyla Uz. Hulin Sıddık, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Güldak Kan, Yrd. Doç. Dr. Dervişe Amca Toklu, Yrd. Doç. Dr. Seçil Besim Ayhan, Do. Dr. Fatma Köprülü (Temel Eğitim Bölümü Başkan Yardımcısı) ve Doç Dr. Umut Akçıl (Dekan Yardımcısı) konuşmalarıyla yer aldılar.