Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü ile Özel Eğitim Bölümü “100. Yılda Öğretmen Olmak” Panel’i düzenliyor

Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü ile Özel Eğitim Bölümü birlikte “100. Yılda Öğretmen Olmak” Panel’i düzenliyor.

Doç. Dr. Umut AKÇIL ve Doç. Dr. Mukaddes SAKALLI DEMİROK moderatörlüğünde 21 Kasım 2023 Salı Saat 15:00 Yakın Doğu Üniversitesinde Kütüphane Salon 4’de gerçekleştirilecektir (SKA: 4.3.3./SKA: 17.2.2.).

Panelde Yakın Doğu Üniversitesi, Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül AKÇAMETE, Konya Karatay Üniversitesi, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz ERBAY, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Üyesi Salih SARPTEN ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji Okul Müdürü Ziya TÜZEL davetli konuşmacı olarak katılım gösterecektir.