Atatürk Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Lefkoşa Türk Lisesi Öğrencilerine “Akran Zorbalığı” konulu seminer düzenledi

Atatürk Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr Yasemin Sorakın Lefkoşa Türk Lisesi öğrencilerine “Akran Zorbalığı” konulu seminer verdi   (SKA: 4.3, SKA: 4.3.2, SKA: 17).

Atatürk Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı ile Lefkoşa Türk Lisesi Rehberlik servisi ortaklaşa 9. Sınıf  öğrencilerine düzenlediği “Akran Zorbalığı” konulu seminerde sunum ve atölye çalışmalarında zorbalığın tanımı, türleri ve baş etme yöntemleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Öğrenciler seminere büyük ilgi gösterdiler ve aktif katılım sağladılar.

Haber kaynağı bağlantısı: https://lefkosaturklisesi.org/yrd-doc-dr-yasemin-sorakin-akran-zorbaligi-konulu-seminer-verdi/?fbclid=IwAR1yEE9C8XlIJyxfM3FVsHwzHb1jRGxg5-0oERybTyFBvewKbyLCqKRXj5E_aem_AYzQ8kbYKvlzHymewTMRXioJ7tLWevblQPT0GXY_KJJ5j6G7mtO_MvSnAhksi0qApV0