Atatürk Eğitim Fakültesi ile Yaşam Boyu Eğitim Merkezi “BİLİNÇLİ EBEVEYN MUTLU ÇOCUK” Sertifika Programı 3. Modülü Gerçekleştirildi

Atatürk Eğitim Fakültesi ile Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Prof. Dr. Yağmur Çerkez ve Yrd. Dr. Dervişe Amca Toklu koordinatörlüğünde yüz yüze “BİLİNÇLİ EBEVEYN MUTLU ÇOCUK” Sertifika Programını 3. Modül 5 Aralık 2023 tarihinde  yüz yüze saat 17:30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Salon 4’de gerçekleştirildi (SKA: 4, SKA: 17).

Üçüncü modül eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Taygun DAYI “Çoocuk Sağlığı ve Beslenme” modülü kapsamında sunumunu gerçekleştirdi. Ebeveynlerin etkin katılım sağladığı eğitim katılımcıların geri dönütlerinin alınması ile sonlandırıldı.

Eğitimlerin 19 Aralık Salı günü Uzm. Aziz Aşık tarafindan verilecek olan ‘Çocukta İlk Yardım’ konusu ile devam edeceği bilgisi paylaşıldı.