Atatürk Eğitim Fakültesi ile Yaşam Boyu Eğitim Merkezi “BİLİNÇLİ EBEVEYN MUTLU ÇOCUK” Sertifika Programı 2. Modülü Gerçekleştirildi

Atatürk Eğitim Fakültesi ile Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Prof. Dr. Yağmur Çerkez ve Yrd. Dr. Dervişe Amca Toklu koordinatörlüğünde yüz yüze “BİLİNÇLİ EBEVEYN MUTLU ÇOCUK” Sertifika Programını 2. Modül 21 Kasım 2023 tarihinde  yüz yüze saat 17:30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Salon 4’de gerçekleştirildi (SKA: 4, SKA: 17).

İkinci modül eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Yasemin SORAKIN “Akran Zorbalığı” modülü kapsamında sunumunu ve atölye çalışmasını gerçekleştirdi. Ebeveynlerin etkin katılım sağladığı eğitim katılımcıların geri dönütlerinin alınması ile sonlandırıldı.

Eğitimlerin 5 Aralık Salı günü Yrd. Doç. Dr. Taygun Dayı tarafindan verilecek olan ‘Çocuk Sağlığı ve Beslenme’ konusu ile devam edeceği bilgisi paylaşıldı.