Atatürk Eğitim Fakültesi 2022-2023 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Atatürk Eğitim Fakültesi, 2022-2023 akademik yılı bahar dönemi mezuniyet töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yakın Doğu Üniversitesi kampüsü, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde 20 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen törene Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Anna Günsel, Girne Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökmen Dağlı ve Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ da katıldı.

Müzik Öğretmenliği öğrencilerinin sunduğu latin müzik dinletisi ile açılan mezuniyet töreni, Fakülte birincisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilay İnanıroğlu’nun konuşması ile devam etti. Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Yağmur Çerkez’in ardından, Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Eğitiminize katkı koymaktan büyük mutluluk duyduk ve sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz" dedi. Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Anna Günsel ve Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Fakültemizin dereceye giren öğrencilerine madalyalarını sunarken alkışlar dinmedi.

Keplerin atılması ile mezunlarımız ve öğretim elemanları kadar aileler de heyecan ve hüzün dolu anlar yaşadı. Mezunlarımızın mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri ve arkadaşları da onların gururunu paylaştılar. Atatürk Eğitim Fakültesi 2022-2023 Bahar Dönemi mezuniyet töreni, büyük bir coşku ve mutlulukla tamamlandı.