10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Dervişe Amca Toklu, Öğretmen Adayları ile birlikte 10 Kasım saat 09.05 meet google üzerinden Atatürk’ü anma etkinliği gerçekleştirdi.

Toklu’nun koordinatörlüğünde gerçekleşen Atatürk’ü Anma Etkinliğinde program akışı saat 09:05 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program akışı içerisinde Atatürk’ün hayatını konu alan ve anısına yapılmış videolar, öğretmen adaylarının hazırlamış olduğu konuşmalar, şiirler, Yabancı Ünlülerin Atatürk’e ithafen söyledikleri sözler, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ve halkı için söylediği sözlerle birlikte öğretmen adaylarının çevrimiçi olarak hazırladıkları koro yer alarak etkinlik sırasında duygulu anlar yaşandı.

Etkinliğe, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umut Akçıl, Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Dervişe A. Toklu, Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Filiz Erbay, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Güldal Kan, Yrd. Doç. Dr. İpek Danju, Uz. Hulin Sıddık ve Öğretmen Adaylarının katılımı ile oldukça yoğun ilgi gösterilerek Atamız sevgi, saygı ve özlemle anıldı…