10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Şebnem Güldal Kan,Uz. Hulin Sıddık ve Öğretmen Adayları ile birlikte 10 Kasım 2021 Çarşamba günü fakülte binasında Atatürk’ü anma etkinliği gerçekleştirdi.

Güldal Kan ve Sıddık’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen Atatürk’ü Anma Etkinliğinde program akışı saat 09:05’te Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program akışı içerisinde Atatürk’ün hayatını konu alan ve anısına yapılmış video, öğretmen adaylarının hazırlamış olduğu konuşma, şiir, Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı döneminde yaşananları birinci ağızdan kaleme aldığı Nutuk’tan Sözler,“Her Yaşta Kalbimizdesin!” temalı değişik yaş gruplarından oluşan videolar ve  öğretmen adaylarının canlı performans korosu yer aldı. Etkinlik sırasında duygulu anlar yaşandı.

Etkinliğe, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Yağmur Çerkez, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Altınay Gazi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahriye Altınay Aksal, Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seçil Besim Ayhan, Fakülte Öğretim Üyeleri ve öğretmen adaylarının katılımı ile oldukça yoğun ilgi gösterildi.

Atamız sevgi, saygı ve özlemle anıldı…