Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Piyanist Uzman Atakan Sarı ve Öğretim Görevlisi Piyanist Gözdem İlkay “Gülsin Onay Piyano Festivali” kapsamında konser verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Piyanist Uzman Atakan Sarı ve Öğretim Görevlisi Piyanist Gözdem İlkay, Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği, Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Gülsin Onay Piyano Festivali” kapsamında 3 gün boyunca çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde değerlendirme kurulunda yer almış, ayrıca festivalde SARI ve İLKAY 4 el konseri vermişlerdir. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Bilimdalı Yüksek Lisans Öğrencimiz Gizel AKTUĞ’da “Jüri Özel Ödülü”ne layık görülmüştür. Açılış resitalini Sayın Piyanist, Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın yaptığı festival süresince bir çok atölye, performans, seminer ve resitaller gerçekleştirilmiştir. Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr Emine Kıvanç ÖZTUĞ ve Öğretim Görevlisi Piyanist Gözdem İlkay Prof.Dr.Belir TECİMER’in “Piyano Eğitiminde Yeni Eğilimler”sunumuna aktif olarak katılmışlardır.